Posts Tagged 'bračno putovanje u rome'

Uvjeti Korištenja

S prvim korištenjem BracnaPutovanja.com, smatrat ćemo da ste se u cijelosti upoznali s ovim uvjetima korištenja i privatnosti, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate BracnaPutovanja.com i ne koristite njezine sadržaje.

Izgled i sadržaj BracnaPutovanja.com te uvjete korištenja i privatnosti možemo iz određenih razloga izmijeniti, stoga vas molimo da iste povremeno proučite, kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Smatrat ćemo da vaše naknadno korištenje BracnaPutovanja.com predstavlja vaš pristanak na sve eventualne izmjene.

Ako trebate bilo kakve dodatne informacije ili imate bilo kakvih pitanja o našim uvjetima korištenja i privatnosti, slobodno nam se obratite e-mailom na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Na BracnaPutovanja.com, privatnost naših posjetitelja je od izuzetne važnosti za nas. Ovaj dokument ocrtava pravila o privatnosti, vrsti osobnih informacija koje primamo i prikupljamo na BracnaPutovanja.com i kako ih koristimo.


Log datoteke
Kao i mnoge druge web stranice, BracnaPutovanja.com koristi se log datotekama. Informacije unutar log datoteka uključuju internet protokol (IP) adrese, tip preglednika, Internet Service Provider (ISP), datum / vrijeme, dolazne/ izlazne stranice i broj klikova za analizu trendova, administraciju web stranice, praćenje kretanja korisnika na stranici, i skupljamo demografske informacije. IP adresa, i druge takve informacije nisu vezane za bilo koju informaciju za osobnu identifikaciju.

Kolačići (Cookies ) i Web Beacons
BracnaPutovanja.com ne koristi kolačiće za pohranu informacija o posjetiteljevim postavkama.

Neki od naših partnera oglašavanja koriste cookies i web beacons na našim stranicama. Jedan od naših partnera za oglašavanje je Google AdSense.

Te treće strane poslužitelji oglasa ili oglasnih mreža korise tehnologiju za reklame i linkove koji se pojavljuju na BracnaPutovanja.com poslani su izravno u vaš preglednik. Oni automatski dobivaju Vašu IP adresu kada se to dogodi.

Ostale tehnologije (kao što su kolačići, JavaScript, ili na web beacons) mogu također biti korišteni od strane trećih strana oglasnih mreža za mjerenje njihove učinkovitosti reklama i / ili za prilagodbu oglašavanja sadržaja koje vidite.


BracnaPutovanja.com nemaju pristup ili kontrolu nad tim kolačićima kojima se koriste treće strane oglašivača. Te bi trebao konzultirati odgovarajuća pravila privatnosti tih trećih strana poslužiteljima oglasa za detaljnije informacije o njihovim praksama.

BracnaPutovanja.com Izjava o privatnosti ne odnosi se na, a ne možemo kontrolirati aktivnosti, kao i drugi oglašivači ili web stranice.

Ako želite onemogućiti kolačiće, možete to učiniti kroz pojedinačne opcija preglednika. Detaljnije informacije o kolačić za upravljanje u određenim web preglednicima mogu se naći na stranicama web preglednika.

Zaštita podataka
Osobne podatake koje smo dobili od korisnika tijekom BracnaPutovanja.com informacijskih i komunikacijskih usluga, zajedno s podacima usluge (newsletter) ili na druge načine se bilježe i obrađuju. BracnaPutovanja.com će koristiti podatke koje je u cilju opskrbe registriranim korisnicima tražene informacije i kako bi poboljšali svoje usluge. BracnaPutovanja.com ovime uvjerava korisnike da svi osobni podaci bit će obrađeni u najstrožem povjerenju i neće biti dostupni trećim osobama. Prijenos podataka trećim osobama moguć je jedino na zahtjev korisnika i samo u mjeri dobijanja dodatnih informacija (npr. Cijena).