Mallorca

Želite li uživati u lijepim plažema, ugodnoj mediteranskoj klimi, povijesnim gradovima i gotovo netaknutoj prirodi te iskoristiti sve pogodnosti koje pruža raznovrsna turistička ponuda, posjetite Mallorcu, otok zabave i iznimnih prirodnih ljepota.


Osjetite dinamičan ritam Palma de Mallorce, glavnog grada otočne provincije Baleari, uživajte u brojnim trgovinama, restoranima i barovima te prošečite ulicama koje su sačuvale nasljeđe Maura. Okolica same Palme popularno je turističko središte koje se proteže sve do Playa de Palme i Arenala, a najpoznatije je po dugačkoj pješčanoj plaži, brojnim restoranima i barovima i burnom noćnom životu. Potpuna suprotnost Palmi malena su mjesta na sjeverozapadnoj obali otoka gdje ćete pod vrhovima Sierra de Tramuntane pronaći predivne plaže prepune uvala, zanimljive samostane u mjestima Valldemossa i Lluc, te slikovite gradiće Deia, Soller i Pollenca. Preporučujemo Vam da unajmite vozilo i krenete na upoznavanje otoka kako biste na najudobniji način stekli dojam o raznolikosti i bogatstvu koje krije.

Palma de Mallorca – glavni grad otočne provincije Baleari u središtu je največe turističke regije Bahia de Palma na jugu otoka, kozmopolitansko središte s mnoštvom trgovina poznatih kreatora i dizajnera; bezbroj barova, trgovina i restorana, impozantne građevine.

Can Pastilla/Playa de Palma/Arenal
nejveća ljetovališna zona, pruža se od grada Palme na jugoistok, u neposrednoj blizini zračne luke; dugačka prekrasna pješčana plaža. Can Pastillu, Playa de Palma i Arenal povezuje uređeno šetalište s puno trgovina, restorana i barova. Buran noćni život u obližnjim noćnim barovima i disko – klubovima.

Santa Ponsa
ljetovališna zona na jugozapadnom dijelu otoka, okružena prekrasnim zaljevom i pješčanom plažom. Velika ponuda restorana, barova i trgovina nudi zabavu za svačiji ukus, a blizina grada Palme (oko 20 km) pruža dodatnu ponudu i dodatni sadržaj.

Magalluf se nalazi oko 16 km udaljen od grada Palma. Glavni dio Magallufa, uz prekrasnu pješčanu plažu, poznat je i kao centar zabave u ludoga noćnog života, upotpunjen brojnim međunarodnim restoranima i sportskim sadržajima. U blizini se nalaze 2 vodena parka, Aquapark i Aqualand.

Can Picafort zaljev i mjesto 60 km udaljeno od zračne luke na sjeveroistoku Mallorce; odlikuje se mirnijim ambijentom pogodnim za potpunu relaksaciju i odmor na pješčanim plažama s vrlo plitkim morem.