Moskva

Kad bi se morali odlučiti za jedan grad koji čemo zvati Veličanstveni  Moska bi sigurno ušla u uži izbor. Prekrasna Metropola Rusije nudi mnoge lijepe stvari za pamčenje.

Read more...

Kopenhagen

Svi žele zadržati vječno ono dijete u sebi. Odlazak na putovanje u Rodni grad Hansa Christiana Andersena i Male Sirene može Vam pomoći u tome.
U Gradskoj luci nalazi se skulptura Male sirene koju je napravio Edvard Eriksen koja je ujedno i simbol grada.

Read more...

Amsterdam

Ljubitelji prekrasne arhitekture, liberalne atmosfere, tulipana, ali i opojnih sredstava nikako nesmiju zaobići ovu europsku metropolu.
Šetnja središtem grada i korištenje kanala kao najbolje rute za razgledavanje grada svakome pruža poseban doživljaj. Spremite Vaše foto aparate i uputite se u Crvenu četvrt na šetnju.

Read more...

Bruxelles

Kad bi neki grad morao biti glavni grad Europe ta titula bi sigurno pripala Bruxellesu.

Grand' Palace kao najveći i najznačajniji trg grada, dio je UNESCO-ove baštine na kojem se tradicionalno svake godine pravi Flower Carpet tj. Tepih od cvijeća. Cehovske kuće koje su sagradili članovi cehovskog udrženja, Rue des Bouchers uska uličica s najboljim gradskim restoranima, Galerija sv. Huberta tipična je europska građevina iz 19. Stoljeća samo su dio koji nipošto nesmijete ne posjetiti.

Read more...

More Articles...

  1. Salzburg
  2. Graz
  3. Rim
  4. Venecija